top of page

PERHEKODIN vanhemmat

 

Natalia Kivistö on luova ja tarmokas äiti, joka tykkää keksiä ja toteuttaa erilaisia ideoita ja projekteja. Koristepuutarha, luomutila, liikunta ja taide ovat hänelle suuri energianlähde. Äiti on koulutukseltaan muodollisesti pätevä luokan -ja kuvaamataidon opettaja. Hän on tehnyt runsaasti töitä sekä ylä että ala-asteella erilaisten lasten ja nuorten parissa. Hänellä on kokemusta mm. erityislapsista ja downsyndrooma- lapsiryhmistä. Hän on myös koulutukseltaan liikunnanohjaaja. Natalia on vuosien varrella kouluttanut itseään myös sosiaalitoimen järjestämillä kursseilla. Luonteeltaan Natalia on lämmin, mutta oikeudenmukainen ja tiukka kun tilanne vaatii luonnetta.

Lasse Kivistö on perheemme isä, jonka olkapäähän voi aina nojata. Hän on läsnä aina ja on korvaamaton kuuntelija. Erilaisiin elämäntilanteisiin hän suhtautuu rauhallisesti ja rakentavasti. Hänellä on huumoria ja asennetta mukana. Lapsia kohtaan hän on rento, huumorintajuinen ja erittäin rakastava kasvattaja. Hän on henkilö, joka vie luontoon tai kalastusretkelle, järjestää laavuillat tai aamu-uinnit koko porukalle. Asiat Lassen johdolla järjestyvät mutkattomasti ja mukavalla tavalla. Lasse on entinen vuorikiipeilijä, hän on nähnyt maailmaa ja ei pelkästään turistin silmin. Hän on käynyt monenlaisissa kaukaisissakin maailman kolkissa. Sen takia hän osaa arvostaa perusarkea ja erilaisuutta. Hän on toiminut monenlaisissa johtotehtävissä yli 20 vuoden aikana.

PERHEKODIn

lemmikit

Perheestämme löytyy meidän kahden aikuisen ja kahden lapsen lisäksi myös kaksi reipasta koirapoikaa. Niilläkin on oma tärkeä tehtävä perheemme dynamiikan yläpitämisessä. Pancho on rodultaan italian mastiffi. Hän omalla olemuksellaan ja koollaan pitää Villa Kiikunvirran pihapiiriä rauhallisena. Hän on verraton laumanvartija. Rudi on tiikeribokseri, joka rakastaa lapsia ja kaikenlaista leikkimistä. Tämän energisen ja ulospäinsuuntautuneen kaverin kanssa ei aika tule pitkäksi.

Villa Kiikunvirran oma kanala tuottaa myös luomukananmunat. Lämpimässä talviasuttavassa kanalassa asustelee kaksi erilaista kanarotua ja kukko. Linnut liikkuvat ympärivuotisesti laajassa katetussa pihatossa ja nauttivat elämästään omalla kanamaisella tavallaan. Kanoilla on oma terveyssertifikaatti, joka todistaa että joka ikinen rouva on salmonellavapaa ja täysin terve.

Perheemme lapset ovat aktiivisesti kanalaharrastuksessa mukana.

IMG_3663.JPG
IMG_4742.JPG
IMG_1842.JPG
IMG_3617.JPG
bottom of page